1.10.2010

Monenlaista jumppaa

Syyskuun illat kuluivat pääasiassa remonttihaalareissa, mutta ehdittiinpä vähän harrastaakin. Ja kyllä on saanut olla hyvällä mielellä tikkujalkojen suoriutumisesta.

Vappu juoksi kuluneella viikolla ensimmäisen ryhmäkokeensa radalla. Lähtösuoralla se ajautui hieman ulos tapojensa vastaisesti, mutta leikkasi sitten reippaasti ensimmäisessä kurvissa tutulle reitilleen kiskoon kiinni, lähtökavereiden sisäpuolelle. Loikan pituutta ei ollut ihan yhtä paljon kuin kavereilla, mutta sinnillä se tuli kolmantena aivan kantapäillä maaliin. Hieno pikkuraketti! Soolokokeen Vappu juoksi hyväksytysti jo puolitoista vuotta sitten, mutta jalkaäksidentin jälkeen on käyty treenailemassa vain hyvin harvakseltaan. Vieheintoa on kyllä kuin pienessä kylässä.

Aina taas on jumppaillut syyskuussa - tadaa - aivojaan! Kuukauden mittainen Koiraamon Peruskoulu keskittyi monelta osin Ainalle ongelmattomiin asioihin kuten kontaktiin, hihnakäyttäytymiseen ja muihin arjen perusasioihin, mutta silti pikkukoira teki ohjaajansa hurjan ylpeäksi suorittamalla koko ajan hyväntuulisesti ja innolla sekä pystymällä sataprosenttiseen keskittymiseen erilaisissa tilanteissa. Emäntä oli hurjan tyytyväinen kurssin antiin ja otteeseen, eikä tietenkään voinut piilottaa hyvää mieltään kun vielä koiraakin kehuttiin. :)

Ihania, ihmeellisiä otuksia ja onnistumisen hetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti